Sosiaalisen Median Ilmiöt – Webinaari

Webinaari lukio-opettajille: Miksi someilmiöitä tulisi opettaa?

23.4. klo 15:30-17:00

(Päivitetty 13.3.)
COVID19 -koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi kaikki Aalto-yliopiston yli 30 hengen yleisötapahtumat järjestetään etänä. Näin ollen myös tämä lukio-opettajille suunnattu koulutustapahtuma järjestetään suorana videolähetyksenä – luentoa ei voi siis saapua seuraamaan paikan päälle.
Webinaaria voit seurata 23.4. klo 15:30 etänä suorana täältä!

Aalto-yliopiston webinaari kiteyttää tehokkaasti Sosiaalisen median ilmiöt -verkkokurssin sisällön ja tarjoaa vinkkejä kurssin käyttöönottoon omassa lukiossasi. Kokonaiskuvaa someilmiöistä sekä teknologian roolista niiden takana avaa Aalto-yliopiston professori Risto Sarvas. Verkkokurssin sisältöjä ja niiden monipuolista hyödyntämistä opetuksessa esittelevät kurssin pääsuunnittelija Jani Kaitosalmi sekä Otaniemen lukion äidinkielenopettaja Ulla Helenius-Aro.

Sosiaalisen Median Ilmiöt on kuusiosainen verkkokurssi, joka antaa kokonaiskuvan ajankohtaisiin sosiaalisen median ilmiöihin ja teknologioihin niiden takana sekä tutustuttaa opiskelijan ilmiöiden syy-seuraus-suhteisiin yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Katso video

“ Sosiaalinen media ja sen luomat ilmiöt koskevat meitä kaikkia. Nettihäiriköinti, omassa some-kuplassa eläminen ja riippuvuus, sekä totuuden rapistuminen ovat esimerkkejä arkisista haasteista joilla on valtava yhteiskunnallinen merkitys. On lähes kansalaisvelvollisuus ymmärtää näitä ilmiöitä ja miten itse niihin suhtautuu.”

Risto Sarvas

Työelämäprofessori
Aalto-yliopisto

Tilaa muistutus webinaarista!

Tilaa muistutus webinaarista sähköpostiisi alta!

Tilaa muistutus!

Tietosuojailmoitus
Loading gif

Verkkokurssin materiaalit on työstänyt Aalto-yliopiston Informaatioverkostojen koulutusohjelma 

Tutustu verkkokurssiin täältä!