Sosiaalisen Median Ilmiöt – Webinaari

Webinaari lukio-opettajille: Miksi someilmiöitä tulisi opettaa?

23.4. klo 15:30-17:00

Aalto-yliopiston webinaari kiteyttää tehokkaasti Sosiaalisen median ilmiöt -verkkokurssin sisällön ja tarjoaa vinkkejä kurssin käyttöönottoon omassa lukiossasi. Kokonaiskuvaa someilmiöistä sekä teknologian roolista niiden takana avaa Aalto-yliopiston professori Risto Sarvas. Verkkokurssin sisältöjä ja niiden monipuolista hyödyntämistä opetuksessa esittelevät kurssin pääsuunnittelija Jani Kaitosalmi sekä Otaniemen lukion äidinkielenopettaja Ulla Helenius-Aro.

Webinaari järjestetään 23.4. klo 15:30-17:00 Microsoft Teams -videopalvelussa. Mukaan pääset vaivattomasti noudattamalla näitä ohjeita:
1. Paina tätä Teams-linkkiä
2. Klikkaa sivulta Liity sen sijaan verkossa-painiketta
3. Kirjoita nimesi kenttään ja paina Liity nyt -painiketta.
4. Odota, että webinaarin ylläpitäjä päästää sinut sisään. Tähän saattaa mennä muutama minuutti.

Ongelmatilanteissa kokeile ensin samaa linkkiä toisella selaimella. Jos selaimen vaihtaminenkaan ei toimi, tyhjennä selaustietosi ja yritä uudestaan.

Sosiaalisen Median Ilmiöt on kuusiosainen verkkokurssi, joka antaa kokonaiskuvan ajankohtaisiin sosiaalisen median ilmiöihin ja teknologioihin niiden takana sekä tutustuttaa opiskelijan ilmiöiden syy-seuraus-suhteisiin yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Katso video

“ Sosiaalinen media ja sen luomat ilmiöt koskevat meitä kaikkia. Nettihäiriköinti, omassa some-kuplassa eläminen ja riippuvuus, sekä totuuden rapistuminen ovat esimerkkejä arkisista haasteista joilla on valtava yhteiskunnallinen merkitys. On lähes kansalaisvelvollisuus ymmärtää näitä ilmiöitä ja miten itse niihin suhtautuu.”

Risto Sarvas

Työelämäprofessori
Aalto-yliopisto

Tilaa muistutus webinaarista!

Tilaa muistutus webinaarista sähköpostiisi alta!

Registrations are closed for this event

Verkkokurssin materiaalit on työstänyt Aalto-yliopiston Informaatioverkostojen koulutusohjelma 

Tutustu verkkokurssiin täältä!